ProAltra
ProAltra er en uafhængig rådgivningsvirksomhed, som udvikler og gennemfører energi projekter hos virksomheder indenfor vore kompetence områder Energi & Miljø samt Refrigeration & HVAC.
 
ProAltra udfører opgaver med at reducere  CO2-udledningen, bl.a. ved at lave drift- og energioptimering på køleanlæg, og ved at projektere og installere varmepumper.
 
Det er vores mål at tilbyde rådgivning til frembringelse af bæredygtige varmepumpe- og køleanlægs installationer, som giver vækst og værdi hos virksomhederne i form af øget indtjening, samt reduktion i CO2-udledningen og dermed bedre miljø.   


Miljø

 
ProAltra's logo illustrerer vores filosofi som er helhedsløsninger, hvor både varme- og kuldesiden er optimalt udført med miljørigtig omtanke og lav CO2-emission til følge.
ProAltra
heat

Heat

Projektering, beregning og design af NH3- og CO2-varmepumpe systemer, samt effektiv varme genvinding systemer til industrielle processer. 
cool

Cool

Projektering, beregning og design af køleanlæg Energioptimering af køleanlæg
 
overall

Overall

Kursus og træningsprogrammer indenfor energi planlægning, energi optimering på køleanlæg,
effektivt reduktion af CO2-udledning fra køleanlæg, projektering af varmepumpe anlæg og design af energioptimale køleanlæg og varmepumpeanlæg.
-