Vore mål overfor vores kunder 

ProAltra er en uafhængig rådgivningsvirksomhed, der ikke er styret af nogen form for udstyrsbegrænsninger, da vores primære opgave er at udvikle et optimalt anlæg, og ikke sælge udstyr.

Vi har 20 års erfaring i at lave køle-/varmepumpe anlæg. Denne ekspertise er indbygget i vores løsninger, og den deler vi gerne med vores kunder og samarbejdspartner. 

Vi udarbejder altid et grundigt forprojekt, som udover teknisk specifikation af anlægget, viser indtjeningen og omkostningen ved projektet, og som klart definerer målet der skal opnås.

Vi tilbyder en professionel projektafvikling med løbende projektstatus overfor virksomheden, og styrer projektet fra forprojekt til aflevering.

Vi sikrer at specifikationen af anlægget er korrekt og passer til det ønskede formål.

Vi garanterer sammen med udstyrsleverandører og installatører for funktionen og kapaciteten af anlægget.

Vi sikrer at tests i projektforløbet bliver udført og at de opfylder kravene.

Vi forbliver på projektet indtil kapaciteten og funktionen er opfyldt og endelig godkendt af virksomheden.

Vores mål er at virksomheden altid opnår den indtjening som er opstillet i forprojektet. Vi laver gerne rammeaftaler omkring fremtidige projekter for en virksomheds produktionssteder, således viden fra virksomhedens personale, udførsel af anlæg, installation og anvendelse af anlæg, kan transformeres videre til de øvrige af virksomhedens produktionssteder.

-