Proaltra profile

aoe

 
Mit navn er Anders Nyby Østergaard. Jeg er uddannet maskiningeniør og har stiftet ProAltra i 2009. Til virksomheden er yderligere tilknyttet specialister indenfor proces varmeveksling samt EN-standard og normer.
Jeg har igennem 20 år arbejdet med varmepumper og køleanlæg hos nogle af de førende virksomheder på verdensplan indenfor køl og varme, Gram, Sabroe, York og Johnson Controls. I de år har jeg opnået en stor viden og erfaring indenfor forskellige brancher med hensyn til salg, design, projektering, test og installering af varme pumpe- og køleanlæg. Denne viden og erfaring skal bruges, og ligger nu til grund for min nye virksomhed, ProAltra.
I tiden hos Gram var det NH3 og Freon anlæg det handlede om. I den periode var jeg også ustationeret tre år i Thailand hvor jeg var teknisk chef for Gram?s aktiviteter derude. Fra 1995 kom jeg til Sabroe, senere York og Johnson Controls i Aarhus, hvor jeg indtil 2009 har fungeret som General Manager for projekt & design afdelingen. Udover ledelse og kundeordrer, har jeg deltaget aktivt igennem årene med udviklingen af CO2 og NH3 køleanlæg, chillers og varmepumper.
I de senere år har jeg desuden arbejdet med forretnings- og applikationsudvikling, på tværs af faggrænser, for at imødekomme krav om nytænkning indenfor klima- og energi sektoren.

 

-